Oron rukousapu

Lukuisat ihmiset ovat saaneet lepoa, virkistystä, esirukousta, sielunhoitoa ja luotettavaa opetusta Oronmyllyllä. Tämän vuoksi jotkut ehkä haluaisivat myös puhelimitse sellaista keskustelu- tai esirukousapua, joka on heille tuttua Oronmyllyltä. Tällaista tarvetta varten on perustettu Oronmyllyn sielunhoitopuhelin. Sen numero on +358 41 313 1724

Aluksi palvelu toimii pääsääntöisesti siten, että voit jättää tuon numeron puhelinvastaajaan joko soittopyynnön tai lyhyen esirukouspyynnön. Voit myös lähettää tekstiviestin, joka sisältää esirukouspynnön tai yhteydenottopyynnön, jolloin sielunhoitopuhelimen päivystäjä ottaa lähettäjään yhteyttä. Esirukouspyynnöt käsitellään lisäksi luvallasi Oronmyllyllä kokoontuvissa pienryhmissä, jumalanpalveluksissa tai muissa tilaisuuksissa. Sielunhoitopuhelimeen voi kuka tahansa soittaa nimettömänä. Tämän palvelun piiriin liittyvä viestittely ja keskustelut ovat luottamuksellisia ja salassapitovelvollisuuden alaisia. Sielunhoitopuhelimen päivystäjinä toimivat vapaaehtoiset, tehtävään koulutetut henkilöt.

Toivotamme jokaiselle siunausta ja varjelusta.

Luotamme Jumalaan ja Hänen johdatukseensa tänäänkin. Olisiko nyt aikaa pysähtyä, rukoilla ja kuulostella, mihin meitä johdatetaan?

Mainio matkaopas on Raamattu, elämän Sana, jossa Jumala puhuu meille. Meillä on iankaikkisen elämän toivo, joka perustuu Jumalan itsensä, Jeesuksen Kristuksen ristinkuolemaan ja ylösnousemukseen. ”Juuri sitä, mikä on kadonnut, Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan.” (Luuk. 19:10) ”Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva.” (Room. 10:9)

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin:
»Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.»
Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta ja pahan sanan vallasta.
Hän levittää siipensä yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla.
Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi.
Et pelkää yön kauhuja etkä päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka liikkuu pimeässä, et tautia, joka riehuu keskellä päivää. (Ps. 91: 1-6)

Turvallista matkaa! Tässä muutamia linkkejä tutustuttavaksesi:

Raamattu https://www.bible.com/fi/

Kirkon vanhoja rukouksia