Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa on monipuolinen majoitustarjonta.
Meiltä löytyy vaihtoehtoja yhden hengen huoneista perinteisiin kesä-aittoihin.

Esittelyt ovat alla. Hinnastoon pääsee seuraavasta linkistä: https://oronmylly.com/hinnasto/ 

Tervetuloa majoittumaan ja viihtymään!

Päärakennus

Päärakennuksessamme on yhden ja kahden hengen huoneita.

Huoneet ovat majoitus-osassa Ravintola Myllymuorin yhteydessä. (Ravintola avoinna tapahtumien aikaan ja ryhmävarauksissa yli 25 hlöä.) 

Jokaisessa huoneessa on WC. Suihkutilat majoituskäytävällä.  

Myllytupa

Kauniissa ympäristössä vanhan myllyn ja virtaavan veden äärellä on viehättävä Myllytupa.

Rakennuksessa on kahden hengen huoneita ja yksi viiden hengen huone. Kaikissa huoneissa yhtä lukuunottamatta on oma wc.

Talossa on Myllykammari, johon voi myös tarvittaessa majoittua tai järjestää pienen tilaisuuden. Lisänä yhteiset keittiö, wc- ja suihkutilat.

Riihiaitta

Päärakennuksen läheisyydessä on kaksikerroksinen Riihiaitta. Riihiaitta on käytössä ympäri vuoden aitta-nimestään huolimatta. Talossa on yksi kahden hengen huone ja neljän hengen huoneita, joissa jokaisessa on oma wc. Lisäksi alatasanteen kautta pääsee yhteisiin wc ja suihkutiloihin.  

Mäntypirtti

Loivassa rinteessä päärakennuksen vieressä on Mäntypirtti. Se on pieni neljän hengen mökki, johon voi majoittua varaamalla koko rakennuksen tai vain yhden tai kahden hengen huoneen. Pirtissä on A-puolella parisänky, oma keittiö sekä suihku. Mäntypirtissä on yhteinen wc eteisessä A- ja B-puolella majoittuville. Lähimmät suihkutilat B-puolella majoittuville ovat viereisessä päärakennuksessa. Mäntypirttiin voi tulla lemmikin kanssa. Lemmikistä veloitamme 15€ siivouslisän.

Kesä-aitat

Toukokuusta elokuulle on mahdollisuus majoittua kesä-aittoihimme. Ne ovat perinteisiä persoonallisia aittoja, jokainen omanlaisensa. Aittoja on eri kokoisia. Voit tulla majoittumaan aittoihimme lemmikin kanssa. Lemmikeistä veloitamme lisämaksun. Loma- ja kurssikeskuksen alue on laaja ja aittoja on niin yläpihalla kuin vanhan myllyn lähellä. Kaikki viehättävästi luonnon helmassa. Lähimmät wc ja peseytymistilat riippuvat aittojen sijainnista.

Yhteismajoitukset

Päärakennuksessa on kaksi yhteismajoitustilaa. Toiseen mahtuu 10 ja toiseen 20 henkilöä. Wc ja peseytymistilat lähellä. Yläkerran yhteismajoituksen sisäänkäynti näkyy viereisessä kuvassa.

Oronmyllyn aluekartta yllä