Tarjoamme monipuolisia vuokrattavia tiloja juhliin ja muihin tilaisuuksiin kauniin puhdasvetisen lammen läheisyydessä.

Jyväkirkko

Oronmyllyn Jyväkirkko on kaunis ja ainutlaatuisen tunnelmallinen paikka erilaisiin tapahtumiin, juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Kirkko on vihitty käyttöön vuonna 1965. Hiljattain valmistuneen remontin myötä kirkkoon on toteutettu myös monipuoliset äänentoisto- sekä kuvausmahdollisuudet.

Jyväsali

Kirkon vieressä sijaitseva Jyväsali on monikäyttöinen, ja soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin niin juhlatilaksi kuin vaikka luentosaliksikin. Sali on myös mahdollista yhdistää kirkkoon avaamalla tilat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Kuvassa Jyväkirkko ulkoakäsin kuvattuna

Ravintola Myllymuori

Ravintola Myllymuoriin voimme kattaa noutopöydän tarvitsemaasi tilaisuuteen.

Kertun kammari

Kertun kammari soveltuu pienemmille, noin 10-15 hengen ryhmille kokous- tai juhlatilaksi. Tilassa on valkokangas, sekä mahdollisuus erikseen vuokrattavaan videotykkiin. Kertun kammari on Ravintola Myllymuorin vieressä, joten esimerkiksi ruokailu on mahdollista toteuttaa sujuvasti.

Myllytuvan kokoushuone

Tilaan mahtuu kokoontumaan noin 10-20 henkilöä järjestelyistä riippuen. Myllytuvassa on keittiö, jossa on mahdollista omatoimisesti valmistaa pienimuotoisia tarjoiluja tai tilata ne Ravintola Myllymuorista.

Teatterialue

Oronmyllyn teatterialueella on katsomo, jonka kapasiteetti on n. 250 vierasta. Lammen rannalla olevassa teatterimiljöössä voi järjestää ulkotilaisuuksia ja ohjelmaa. Meiltä löytyy myös erikseen varattavissa oleva siirrettävä nuotiopohja, jonka voi sijoittaa vaikkapa alapihan näyttämölle sukujuhlan ohjelman yhteyteen tikkupullan tai nokipannukahvin valmistukseen.