Tarjoamme majoitusta ja juhlatiloja kauniin puhdasvetisen lammen läheisyydessä.

Jyväkirkossa voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia.

Kirkon vieressä sijaitsee eri tilaisuuksiin soveltuva Jyväsali, jonka voi tarvittaessa yhdistää kirkkoon avaamalla tilat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Ravintola Myllymuori, johon voimme kattaa noutopöydän tarvitsemaasi tilisuuteen. Myllymuorin tilaus- ja juhlapalvelusta voit varata myös ateriakokonaisuudet nouto- tai kuljetuspalveluna lähialueelle.

Kertun kammari soveltuu pienemmille, noin 10 hengen ryhmille, kokous- tai juhlatilaksi. Tilassa on valkokangas, videotykki varattavissa erikseen. Kertunkammari on Ravintola Myllymuorin vieressä, joten ruokailu toimii myös sujuvasti. Kertun kammarissa on myös kirjasto, jonka kirjoja voit mahdollisesti hankkia itsellesi erikseen respasta kysymällä.

Myllykammarissa 

Myllytuvan alakerrassa on vaihtuva Ritva Kososen ja Helena Kaipion taidenäyttely, jota pidetään avoinna tilauksesta ja tapahtumien aikaan. Tilaan mahtuu kokoontumaan noin 10 henkilöä. Myllytuvassa on keittiö, jossa on mahdollista omatoimisesti valmistaa pienimuotoisia tarjoiluja tai tilata ne Oronmyllyn Ravintola Myllymuorista.

Teatteri-alueella on katsomo, johon mahtuu n. 250 vierasta. Lammen rannalla olevassa teatterimiljöössä voi järjestää ulkotilaisuuksia ja ohjelmaa. Meiltä löytyy siirrettävä nuotiopohja, jonka voi varata alapihan näyttämölle vaikkapa sukujuhlan ohjelman yhteyteen tikkupullan tai nokipannukahvin valmistukseen.

Saunat

Alueellamme on kaksi rantasaunaa, joista toinen on ympärivuotisessa käytössä.

Uiminen

Päivän piristää pulahdus Niskalammen puhtaaseen, lähteenraikkaaseen veteen.

Puuhapuisto

Piha-alueellamme on uusi Leader-rahoituksella rakennettu Puuhapuisto, jossa on mm. linnunpesäkeinu ja vauvakeinu, sekä liukumäki. Alueen lähistöllä on myös 3 kpl frisbeegolfkoreja ja tasapainotrapetsi, jossa voit tasapainotella omatoimisesti omalla vastuulla.

Patikointi ja retkeily

Oronmyllyä ympäröi kaunis erämaaluonto, jossa on eripituisia merkittyjä patikointi- ja retkeilyreittejä.

Reittien esittelyä ja reittikartat

Melonta

Voit vuokrata 2 kpl 2-paikkaista kajakkia turvaliiveineen ja meloa Tarvaslammelle. Melonta tapahtuu omatoimisesti omalla vastuulla. Välinevuokraus ennakkovarauksella!

Kodat ja laavut

Retkeilyreittien laavuilla voi hengähtää ja evästellä kaikessa rauhassa. Polttopuut ovat valmiina, tikut kannattaa ottaa mukaan.

Hiihto

Alueella on eri pituisia retkihiihtoreittejä, sekä kilpalatuja, joista osa valaistu.

Alla olevan linkin kautta tarkempaa tietoa latujen kunnossapidosta Parikkalan kunnan liikuntapaikkojen sivustolta

Latujen ylläpidosta vastaa kunnan tekninen toimi. 

Parikkalan hiihtolatujen kunnostusta voi seurata Parikkalan hiihtoladut fb-sivuston kautta. Sivustolla pyritään antamaan mahdollisimmat reaaliaikainen tieto milloin hiihtolatu on viimeksi kunnostettu. Facebook sivustoa voi seurata rekisteröitymättä fb:n käyttäjäksi.

https://www.facebook.com/Parikkalan-hiihtoladut-925623314180223/

Lumikenkäily

Voit vuokrata käyttöösi lumikengät.

Lapsille 9 paria.

Aikuisten keskikokoa  8 paria.

Aikuisten suurempaa kokoa 10 paria.

Hinnat aik/lapsi: 2 t 5/3€, 1 pv 10/6€ ja viikonloppu 20/14€.

Välinevuokraus ennakkovarauksella!