Tapahtumatuottaja – haku on alkanut!

13.02.2024 – 10.03.2024

Oronmyllysäätiö ylläpitää Oronmyllyn leiri- ja kurssikeskusta Parikkalassa, Itä-Suomessa. Orolla järjestetään kaiken ikäisille vuosittain 40-50 erikokoista ja näköistä tapahtumaa. Pääosa tapahtumista on Oronmyllysäätiön omia tapahtumia, mutta tiloja vuokrataan myös ulkopuolisten toimijoiden ja yksityishenkilöiden käyttöön.
Oronmyllysäätiö on perustettu vuonna 2016, mutta Orolla tapahtumia on järjestetty jo yli 60 vuotta. Oronmyllyn leiri- ja kurssikeskus toimi aiemmin Kansan Raamattuseuran toimipisteenä.

Tapahtumatuottaja

Oronmyllysäätiö etsii määräaikaiseen (1,5v) työsuhteeseen tapahtumatuottajaa. Haluamme lisätä uusia ja uudistaa vanhoja tapahtumiamme sekä kehittää vapaaehtoisten toimintaa tärkeänä osana Oron elämää.

Tapahtumatuottajana olet osa 8 hengen työyhteisöä, jota johtaa toimitusjohtaja. Olemme pieni lämmin työyhteisö, joka elää Oron arkea tiiviisti yhdessä. Tapahtumatuottajan päivittäiset lähimmät työtoverit ovat toimitusjohtaja ja vastaanottovirkailija.

Pääasiallinen tehtäväsi Oronmyllyn omien tapahtumien tuottaminen ts. olemassa olevien tapahtumien uudistaminen sekä uusien tapahtumien ideoiminen. Vapaaehtoisista koostuva tapahtumatiimi suunnittelee ja toteuttaa tapahtumat tapahtumatuottajan johdolla ja opastuksella. Vastaat osaltasi tapahtumien markkinoinnista ja mainostamisesta erityisesti somessa.
Joustavuus on olennainen osa työtäsi, sillä osallistut myös itse tapahtumiin, mikä välillä tarkoittaa työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Hoidat lämmöllä ja hyvällä otteella runsasta vapaaehtoisten joukkoa, koordinoit talkooryhmiä, kehität vapaaehtoisten toimintaa ja kutsut uusia innokkaita vapaaehtoisia mukaan Oronmyllyn toimintaa.

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on vankat projektinhallintataidot ja kyky säilyttää rauhallisuus myös kiireisinä hetkinä. Asiakaspalveluhenkisyys on meille tärkeää, ja arvostamme kykyäsi toimia miellyttävänä ja luotettavana Oron työntekijänä ja edustajana. Aikaisempi kokemus tapahtuma-alalta on etu. Tärkeintä meille on, että näet tässä mahdollisuuden laittaa lahjasi likoon ja toimia kutsusi mukaan Oronmyllyn ja Jumalan valtakunnan työn hyväksi.

Päivittäin käytät työssäsi erilaisia atk-ohjelmia mm. Outlook, Teams, Word, Exel, PowerPoint, Sway, Miro, Katrina ja Fennoa -ohjelmia. Näiden tuntemus katsotaan eduksi.

Oronmyllyllä tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kauniin ja puhtaan itäsuomalaisen luonnon keskellä erinomaisessa tiimissä, innostavassa merkityksellisessä työssä.

Osittain työtä voi tehdä myös etätyönä. Työnantaja antaa käyttöösi kannettavan tietokoneen, älypuhelimen ja puhelinliittymän. Työpisteesi sijaitsee Oronmyllyllä.

Palkkaluokka KiRVESTESin mukainen vaatimusryhmä 503.

Jos tämä kuulostaa sinun seuraavalta askeleeltasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään. Odotamme mahdollisuutta tutustua osaamiseesi ja näkemyksiisi, miten voisit tuoda lisäarvoa tiimiimme.

Hakuaika päättyy 10.3. Ensimmäiset haastattelut käydään jo hakuaikana helmi-maaliskuussa. Työ alkaa viimeistään 1.5. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa toimitusjohtaja Petteri Tiainen p.040 7136485 petteri.tiainen@oronmylly.fi ja/tai hallituksen pj Juho Karjalainen p.044 3448373 juho.karjalainen@pookipalvelut.fi