Saara Kinnunen

Sovintoon elämän ja menneisyyden kanssa – Saara Kinnunen 20.-22.9.

20.09.2024 – 22.09.2024

Rakastettu kirjailija ja psykoterapeutti Saara Kinnunen tulee kouluttajaksi Sovintoon elämän ja menneisyyden kanssa -päiville Oronmyllyn kurssikeskukseen 20.-22.9. Musiikista vastaavat Leena Liimatainen ja Tiina Sinkkonen. Mahdollisuus sielunhoitoon ja vertaistukeen. Näissä kanssasi mm. Erkki Kosonen ja Sari Pennanen.

Menneisyys on toisille voimavara, toisille taakka. Menneisyyttä ei saa olemattomaksi mutta sen kanssa voi tehdä sovinnon. Heikkoudesta voi tulla voima ja kivusta elämän resurssi.

Sovintoon elämän ja menneisyyden kanssa -viikonlopussa tutkitaan miten menneisyyden ihmiset ja tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen mitä meistä tuli. Menneet kokemukset vaikuttavat mielialaan , elinvoimaan, selviytymiskykyyn, ihmissuhteisiin, minäkuvaan ja suhteeseen omaan itseen. Mitkä ovat olleet selviytymiskeinomme pettymyksissä ja kriiseissä? Miten päästä elämään sellaista elämää, jollaiseksi se on Jumalan suunnitelmissa tarkoitettu?

Viikonlopussa on mukana Jeesus, joka on lähetetty parantamaan ne, joilla on murtunut mieli, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleitten kirpoamista ja lohduttamaan kaikkia murheellisia. (Jes 61: 1-2)

Viikonloppu on tarkoitettu henkilökohtaisesta työskentelystä kiinnostuneille sekä sielunhoitotyötä tekeville. Osallistuminen edellyttää kokoaikaista mukanaoloa.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki tulee sivuille myöhemmin.

Hinnat:

Hinnat vaihtelevat majoitustason mukaan 160€-240€/hlö omin lakanoin.

Liinavaatesetti 15 € 

ILMOITTAUTUMINEN
toimisto@oronmylly.fi  tai p. 0400 793 441 (ma-pe 10-14)