Saaren orpokotijuhlien majoitus

12.08.2022 – 14.08.2022

Oronmyllylle voi majoittua tekemällä varauksen joko puhelimitse arkisin klo 10 -14 soittamalla toimiston numeroon 0400 793 441, sähköpostitse toimisto@oronmylly.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Varaa ennakkoon myös tarvitessasi iltapala ja aamupala!

Juhlien aikana on mahdollisuus nähdä Oronmyllyn kesäteatterissa Aura Latvuksen elämästä kertova näytelmä ”Hiekkaan piirretty”, jonka käsikirjoittajina ovat olleet Mirja Valtonen ja Teuvo V. Riikonen sekä dramatisoinut ja ohjannut Eija Vilpas.

UUDISTUNEET ORPOKOTIJUHLAT KUTSUVAT SAAREN KIRKONMÄELLE

Kolmen vuoden tauon jälkeen perinteiset Parikkalan Saaren kirkon orpokotijuhlat järjestetään 13.-14.8.2022 teemalla ”Hänen armonsa kestää”.

Tauon jälkeen juhlille on tehty joitakin muutoksia. Juhlat ovat nyt kaksipäiväiset ja perjantai on yhteinen talkoopäivä. Myös muita järjestelyihin liittyviä muutoksia tehdään, joilla pyritään parantamaan olosuhteita juhlapaikalla. Kahden viime Korona-vuoden aikana toteutettu radiointi Patmosradion kautta jatkuu ja sunnuntain ohjelma lähetetään striimattuna Parikanniemen YouTube kanavan kautta.

Orpokotijuhlien ohjelmarunko pysyy samana. Juhlat koostuvat seuroista, Raamattuopetuksista, messuista ja lähetysjuhlasta. Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa. Puhujia ja eri tehtävissä esiintyviä on noin 30. henkilöä. Heistä juhlilla uusia henkilöitä on noin puolet. Orpokotijuhlilla huomioidaan Erkki Lemisen syntymän 100-vuotisjuhla ja juhlia leimaa voimakas virren veisuu. 

Mukana ovat mm. Voitto Huotari, Päivi Kuokkanen, Lauri ”Late” Johansson, Johanna Tähkäpää, Erkki Lemetyinen, Matti Kostamo, Jaakko Pirttiaho, Pirkko Säilä, Matti Pentikäinen, Pasi Pitkänen, Anna-Mari Kaskinen, Markku Leminen, Arvo Survo, Anna-Liisa Leminen, Joosua Tolvanen, Matti Astola, Aapo Tähkäpää, Jukka Norvanto, Saara Kinnunen, Esko Luukkonen, Pertti Heikkinen sekä useita Parikanniemen ja seurakunnan työntekijöitä sekä vapaaehtoisia.

Orpokotijuhlat

Orpokotijuhlat.
Orpokotijuhlat.

Parikanniemisäätiö järjestää yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa useita vuosittaisia juhlia. Suurin niistä on yhdessä Parikkalan seurakunnan ja Parikanniemen ystävien kanssa järjestettävät Orpokotijuhlat Saaren kirkolla Parikkalassa. Juhlien taustalla ovat Helena Konttisen ns. Vaihetuspäivät, jolloin hän oli erityisessä Jumalan puhuttelussa elokuun 16. päivän tienoilla. Ihmisiä kokoontui Helena ja Matti Konttisen kotiin kuulemaan Helenan horrossaarnaa. Myöhemmin Vaihetuspäiviä tai Tilipäiviä vietettiin Orpokodilla Uukuniemellä. Sodan jälkeen orpokotijuhlat siirtyivät Parikkalaan Saaren kirkolle, jossa niitä vietetään elokuun puolivälissä.

Lisätietoja juhlista: www.parikanniemi.fi 

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 08.08.2022

Majoitusvaraus Orpokotijuhlien ajaksi 12.-14.8.2022
Ruokailu (Huom! Ravintola Myllymuori on avoinna tilauksesta sekä tapahtumien yhteydessä. Ilmoitamme teille sähköpostitse, mikäli ravintolapalvelut eivät ole majoituksenne aikaan käytettävissä.)
Erityisruokavaliot, valitse
Haluan vuokrata liinavaatesetin (lakanat ja pyyhkeet, hinta 10 € / setti)
Tietoa Oron tapahtumista saa lähettää minulle sähköpostitse