Saaren orpokotijuhlat – majoitukset ja ruokailut varattavissa Oronmyllyltä

11.08.2023 – 13.08.2023

Orpokotijuhlat.

Parikanniemisäätiö järjestää yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa useita vuosittaisia juhlia. Suurin niistä on yhdessä Parikkalan seurakunnan ja Parikanniemen ystävien kanssa järjestettävät Orpokotijuhlat Saaren kirkolla Parikkalassa.

Juhlien taustalla ovat Helena Konttisen niinsanotut Vaihetuspäivät, jolloin hän oli erityisessä Jumalan puhuttelussa elokuun 16. päivän tienoilla. Ihmisiä kokoontui Helena ja Matti Konttisen kotiin kuulemaan Helenan horrossaarnaa. Myöhemmin Vaihetuspäiviä tai Tilipäiviä vietettiin Orpokodilla Uukuniemellä. Sodan jälkeen orpokotijuhlat siirtyivät Parikkalaan Saaren kirkolle, jossa niitä vietetään joka vuosi elokuun puolivälissä.


Lisätietoja juhlista: www.parikanniemi.fi 

Orpokotijuhlien aikana kannattaa poiketa myös Oronmyllyn kesäteatterissa katsomassa Arto Myllärisen ohjaama ”Miglin Joutsenet” -kesäteatterinäytelmä.

Voit varata majoittumisen sekä iltapalat ja aamupalat Oronmyllyltä etukäteen allaolevan lomakkeen kautta. Majoituksen ja ruokailujen varaaminen onnistuu myös puhelimitse arkisin klo 10–14 numerosta 0400 793 441 tai sähköpostitse toimisto@oronmylly.fi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.07.2023