Saaren orpokotijuhlat – majoitukset ja ruokailut varattavissa Oronmyllyltä

16.08.2024 – 18.08.2024

Orpokotijuhlat.

Parikanniemisäätiö järjestää yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa useita vuosittaisia juhlia. Suurin niistä on yhdessä Parikkalan seurakunnan ja Parikanniemen ystävien kanssa järjestettävät Orpokotijuhlat Saaren kirkolla Parikkalassa.

Juhlien taustalla ovat Helena Konttisen niinsanotut Vaihetuspäivät, jolloin hän oli erityisessä Jumalan puhuttelussa elokuun 16. päivän tienoilla. Ihmisiä kokoontui Helena ja Matti Konttisen kotiin kuulemaan Helenan horrossaarnaa. Myöhemmin Vaihetuspäiviä tai Tilipäiviä vietettiin Orpokodilla Uukuniemellä. Sodan jälkeen orpokotijuhlat siirtyivät Parikkalaan Saaren kirkolle, jossa niitä vietetään joka vuosi elokuun puolivälissä.


Lisätietoja juhlista: www.parikanniemi.fi 


Voit varata majoittumisen sekä iltapalat ja aamupalat Oronmyllyltä etukäteen allaolevan lomakkeen kautta. Majoituksen ja ruokailujen varaaminen onnistuu myös puhelimitse arkisin klo 10–14 numerosta 0400 793 441 tai sähköpostitse toimisto@oronmylly.fi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.07.2024

Orpokotijuhla majoitusvarauslomake
Ruokailu (Huom! Ravintola Myllymuori on avoinna tilauksesta sekä tapahtumien yhteydessä. Ilmoitamme teille sähköpostitse, mikäli ravintolapalvelut eivät ole majoituksenne aikaan käytettävissä.)
Erityisruokavaliot, valitse
Haluan vuokrata liinavaatesetin (lakanat ja pyyhkeet, hinta 15 € / setti)
Tietoa Oron tapahtumista saa lähettää minulle sähköpostitse