Oron Ripari 2024 tarjoaa ripariopetuksen ohessa luovaa ja liikunnallista toimintaa

05.06.2024 – 15.06.2024

Oron Ripari 2024 on kymmenen päivän mittainen kesäretki, jonka aikana nuoret ehtivät tutustua uusiin ystäviin ja myös itseensä uudella tavalla. Riparilla saa kysellä, epäillä ja olla eri mieltä turvallisesti ja vapaasti. Jokainen riparilainen saa kokea kuuluvansa joukkoon juuri omana itsenään.

Opetusta, keskustelua ja pohdintoja Raamatun valossa

Riparilla pohditaan elämän tärkeimpiä kysymyksiä. Yhteiset keskustelut elämästä ja uskosta jäsentävät usein omia ajatuksia. Raamatun, rukouksen ja musiikin kautta voi avautua yllättäviäkin löytöjä ja vastauksia elämän tarkoitukseen sekä jokapäiväisessä arjessa askarruttaviin asioihin.

Hyvästä opetuksesta vastaavat pastorit Petri Tiusanen ja Antti Nironen. Rentoa ja mukavaa ilmapiiriä rakentavat lisäksi useat upeat isoset nuorisotyönohjaajan johdolla.

Ilmaisu- ja Sportti-työpajat rikastavat riparikokemusta

Kiinnostaako sinua tutustua erilaisiin ilmaisun keinoihin, kuten teatteriin, draamaan, runoihin, lauluteksteihin tai vaikka novellin kirjoittamiseen? Tai oletko enemmän liikunnallisesti suuntautunut, ja sinua innostaa toiminta esimerkiksi frisbeegolfin tai parkourin parissa?

Oron Riparilla 2024 on valittavana kaksi työpajaa, Ilmaisu- ja Sportti, joissa tutustutaan ja harrastetaan eri aiheita ja lajeja. Ilmaisu-työpajassa tutustutaan erilaisiin ilmaisun keinoihin alan ammattilaisten johdolla ja Sportti- työpajassa puolestaan saa harrastaa eri liikuntalajeja. Erityisesti tutuksi tulevat lähialueen friba-radat ja urheilupaikat kokeneiden harrastajien johdolla.

Retkiä, vapaa-aikaa ja hauskanpitoa

Lisäksi riparileirin aikana tehdään retkiä lähialueen nähtävyyskohteisiin. Leirillä on toki myös vapaa-aikaa, hulvattomia iltaohjelmia ja jokunen yllätyskin joukossa. Ikimuistoiset nuotiopaikan iltaohjelmat, sketsit, leikit ja kisailut valmistuvat yhdessä isosten ja leiriläisten kesken ja jäävät riparilaisille hienoiksi muistoiksi.

Konfirmaatio Oronmyllyn kirkossa la 15.6.2024

Riparin päättää konfirmaatio, joka pidetään Oronmyllyn leiri- ja kurssikeskuksen kauniissa ja tunnelmallisessa kirkossa. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki rippikoululaisten läheiset seuraamaan nuorten ensimmäistä ehtoollista, kuulemaan nuorten lauluja sekä siunaamaan heitä.

Hinta

Oron Riparin 2024 hinta on 545 €.

Ilmoittautuminen 31.12.2023 mennessä

Hakuaika Oron Riparille 2024 alkaa 1.8.2023 ja mukaan ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä vuoden loppuun mennessä:

Ilmoittaudu Oron Riparille!

Lisätiedot

Lisätietoja Oron Riparista saat Oron toimistosta sähköpostilla toimisto@oronmylly.fi tai soittamalla p.0400 793 441 ma–pe klo 10–14 tai tapahtumien aikaan.

Oron Riparin 2024 järjestävät yhteistyössä Oronmyllysäätiö sr, Parikanniemisäätiö ja Etelä-Saimaan Kansanlähetys.