Elämäni räsymatto, osa 2 – hoitava taidekesäleiri aikuisille 16.-19.7.2024

16.07.2024 – 19.07.2024

Pidätkö kesäseikkailusta? Kutsun sinut mukaan huikealle löytöretkelle piirtämään tai maalaamaan näkyväksi oman elämäsi tarinaa kuin värikästä räsymattoa.

Taiteellista osaamista tai aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä et tarvitse. Riittää, että sinulla on hitusen uteliaisuutta ja halua pysähtyä tutkimaan omaa elämää heittäytymällä luovaan prosessiin.

Leirillä tarkastelemme elämää kannattelevia loimia ja lankoja. Mitä olet saanut lahjaksi, mikä ollut riemu, mistä tullut riesa? Mihin lankaan olet tarttunut ja mistä haluat päästää irti. Sinulle selviää millaiset piirteet, arvot ja selviytymiskeinot olet omaksunut. Entäpä millaiset roolit, tilanteet ja suhteet ovat elämääsi värittäneet ja millaisia jälkiä jättäneet. Mikä riemu onkaan lopulta oivaltaa kiitoksen suunnatonta määrää, jota elämässä on paljon enemmän kuin valittamisen aihetta. Anna tuulen puhaltaa lentoon elämäsi kaunis räsymattomaalauksesi. Pidä letistä kiinni ja pysyhän kyydissä kun se lähtee sinua viemään.

Ennakkotehtävä. Ota leirille mukaan kopio muutamasta tärkeästä kuvasta, jossa olet itse ja jossa on sinulle merkityksellisiä ihmisiä, paikkoja, tapahtumia tai tilanteita. Esimerkiksi kuva vanhemmistasi, perheestäsi, kodista, juhlista, päättäjäisistä tai alkajaisista. 5-10 kuvaa on sopiva määrä. Ota mukaasi kuvista kopiot paperilla, jota voit leikellä tai maalailla leirin aikana.

Jos sinulla on omia akvarelli- tai akryylipohjaisia maalaus- tai piirustusvälineitä, ota ne mukaan yhdessä muistiinpanovälineiden kanssa. Tarvittaessa voit lainata myös opettajan tarvikkeita.

Tämä leiri on itsenäinen osa Oron tämän kesän kolmen hoitavan taideleirin sarjaa. Voit osallistua yhteen tai useampaan leiriin. Kolme leiriä muodostavat yhden ison kokonaisuuden.

Hoitavan taideleirin ohjaa ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, Kristillisen Taideseuran pj. Anneli Kärki.

Hinnat:


Täysihoitohinta : 430 € – 550 € majoituksesta riippuen (sis. majoitus, ruokailu ja ohjelma) omin lakanoin

Liinavaatesetti: 15 €

Huom! Voit tulla myös yhdeksi tai kahdeksi päiväksi, ihan miten itsellesi parhaiten sopii! Jokainen päivä on oma kokonaisuutensa ja päivälle on oma hinta.

Kurssin hinta: 200 €/koko ajalta tai 50/€ pv

Lisätietoja kurssista:
Anneli Kärki : karki@taidestudio.com

Ilmoittautuminen:
toimisto@oronmylly.fi tai p. 0400 793 441

Viimeinen ilmoittautumispäivä:
7.7.2024

Ohjaajan esittely:

Anneli Kärki

Anneli Kärki on sairaanhoitaja, TV- ja tapahtumatuottaja, tiimivalmentaja ja taideterapeutti. Hän on monipuolinen luovan ilmaisun osaaja. ” Ammennan ilmaisun voimasta, luovuuden rikkaudesta ja hyräilevästä hiljaisuudesta. Käsillä tekemisen vimman sain verenperintönä. Soiva pää ja leikittely sanoilla on lahjaa. Kuvallinen ilmaisuni on jalostunut pikkuhiljaa itseäni taitavampien kanssa ollessa. Monipuolisuus 0n ollut riemu ja riesa. Vaikka tunnetestamenttini on kirjoitettu raskaalla kädellä, ilo on aina mahtunut sekaan.”

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 07.07.2024

Ilmoittautuminen Räsymatto osa 2
Ruokailu
Erityisruokavaliot, valitse
Haluan vuokrata liinavaatesetin (lakanat ja pyyhkeet, hinta 15 € / setti)
Tietoa Oron tapahtumista saa lähettää minulle sähköpostitse