Elämäni räsymatto, osa 1 – hoitava taidekesäleiri aikuisille 5.-9.6.2024

05.06.2024 – 09.06.2024

Elämämme on tulvillaan tuokioita, joiden sävyt ja värit kertovat sydämen tarinaa. Seisahda kysymään itseltäsi, mitä minulle kuuluu juuri nyt? Anna kuvan kertoa kuulumisesi. Maalaa tai piirrä näkyväksi se, mitä saattaa olla vaikea sanoin kuvata.

Taiteellista osaamista tai aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä et tarvitse. Riittää, että sinulla on hitusen uteliaisuutta ja halua pysähtyä tutkimaan omaa elämää heittäytymällä luovaan prosessiin.

Hoitava taideleiri antaa erilaisen mahdollisuuden seisahtua tutkimaan omaa elämää ja löytää uusia näkökulmia turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Yksin ei tarvitse jäädä. Yhdessä löydämme toivon näköaloja ja sydämen luottamus vahvistuu.

Jos sinulla on omia akvarelli- tai akryylipohjaisia maalaus- tai piirustusvälineitä, ota ne mukaan yhdessä muistiinpanovälineiden kanssa. Ota mukaasi myös 1 – 3 taulun kehystä. Kehykset voivat olla eri kokoisia, värisiä tai muotoisia. Tarvittaessa voit lainata myös opettajan tarvikkeita.

Tämä leiri on itsenäinen osa Oron tämän kesän kolmen hoitavan taideleirin sarjaa. Voit osallistua yhteen tai useampaan leiriin. Kolme leiriä muodostavat yhden ison kokonaisuuden. Hoitavan taideleirin ohjaavat ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, Kristillisen Taideseuran pj. Anneli Kärki ja kuvittaja Kirsi-Klaudia Kangas, joka perehdyttää taidetekniikoihin ja -materiaaleihin.

Hinnat:


Täysihoitohinta : 530 € – 690 € majoituksesta riippuen (sis. majoitus, ruokailu ja ohjelma) omin lakanoin

Liinavaatesetti: 15 €

Huom! Voit tulla myös yhdeksi tai kahdeksi päiväksi, ihan miten itsellesi parhaiten sopii! Jokainen päivä on oma kokonaisuutensa ja päivälle on oma hinta.

Kurssin hinta: 250 €/koko ajalta tai 50/€ pv

Lisätietoja kurssista: Anneli Kärki p. 050 4452575

Ilmoittautuminen:
toimisto@oronmylly.fi tai p. 0400 793 441

Viimeinen ilmoittautumispäivä:
27.5.2024

Ohjaajien esittelyt:

Anneli Kärki

Anneli Kärki on sairaanhoitaja, TV- ja tapahtumatuottaja, tiimivalmentaja ja taideterapeutti. Hän on monipuolinen luovan ilmaisun osaaja. ” Ammennan ilmaisun voimasta, luovuuden rikkaudesta ja hyräilevästä hiljaisuudesta. Käsillä tekemisen vimman sain verenperintönä. Soiva pää ja leikittely sanoilla on lahjaa. Kuvallinen ilmaisuni on jalostunut pikkuhiljaa itseäni taitavampien kanssa ollessa. Monipuolisuus 0n ollut riemu ja riesa. Vaikka tunnetestamenttini on kirjoitettu raskaalla kädellä, ilo on aina mahtunut sekaan.”

Kirsi-Klaudia Kangas

Kirsi-Klaudia Kangas on opiskellut erilaisia taidetekniikoita öljymaalauksesta mainosgrafiikkaan. Hänen kuvituksiaan löytyy museoista, luonnon- ja kansallispuistojen opasteista ja esitteistä, sekä oppimateriaaleista ja satukirjoista. Lisäksi monipuolisen kuvittajan näyttelyjä on ollut runsaasti Suomessa ja ulkomailla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 27.05.2024

Ilmoittautuminen Räsymatto osa 1
Ruokailu
Erityisruokavaliot, valitse
Haluan vuokrata liinavaatesetin (lakanat ja pyyhkeet, hinta 15 € / setti)
Tietoa Oron tapahtumista saa lähettää minulle sähköpostitse