Saunat

Alueellamme on kaksi rantasaunaa, joista toinen on ympärivuotisessa käytössä.

Uiminen

Päivän piristää pulahdus Niskalammen puhtaaseen, lähteenraikkaaseen veteen.

Puuhapuisto

Piha-alueellamme on uusi Leader-rahoituksella rakennettu Puuhapuisto, jossa on mm. linnunpesäkeinu ja vauvakeinu, sekä liukumäki.

Patikointi ja retkeily

Oronmyllyä ympäröi kaunis erämaaluonto, jossa on eripituisia merkittyjä patikointi- ja retkeilyreittejä. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan reitteihin visitParikkalan sivuille.

Reittien esittelyä ja reittikartat

Melonta

Voit vuokrata 2 kpl 2-paikkaista kajakkia turvaliiveineen ja meloa Tarvaslammelle. Melonta tapahtuu omatoimisesti omalla vastuulla. Välinevuokraus ennakkovarauksella!

Kodat ja laavut

Retkeilyreittien laavuilla voi hengähtää ja evästellä kaikessa rauhassa. Polttopuut ovat valmiina, tikut kannattaa ottaa mukaan.

Hiihto

Alueella on eri pituisia retkihiihtoreittejä sekä kilpalatuja, joista osa on valaistu. Alla olevan linkin kautta löydät tarkempaa tietoa latujen kunnossapidosta Parikkalan kunnan liikuntapaikkojen sivustolta. Latujen ylläpidosta vastaa kunnan tekninen toimi. 

https://parikkala.fi/vapaa-aika/liikunta-ja-hyvinvointipalvelut/liikuntapaikat/retkeilyreitit-ja-hiihtoladut/

Parikkalan hiihtolatujen kunnostusta voi seurata Parikkalan hiihtolatujen Facebook-sivuston kautta. Sivustolla pyritään antamaan mahdollisimman reaaliaikaista tietoa siitä, milloin hiihtolatu on viimeksi kunnostettu. Facebook-sivustoa voi seurata ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä.

https://www.facebook.com/Parikkalan-hiihtoladut-925623314180223/

Lumikenkäily

Voit vuokrata meiltä käyttöösi lumikengät talvisessa erämaaluonnossa retkeilyyn!

Lapsille 9 paria.

Aikuisten keskikokoa  8 paria.

Aikuisten suurempaa kokoa 10 paria.

Hinnat aik/lapsi: 2 t 5/3€, 1 pv 10/6€ ja viikonloppu 20/14€.

Välinevuokraus ennakkovarauksella!